Jag är absolut inte speciellt kunnig på detta område, tycker bara att det är ett roligt och intressant ämne forska i.
Att jag skapade en dröm tydar sidar beror på att jag själv fick leta en massa på nätet för att få ihop några få ord, och insåg det knappt finns några drömtydar sidor på nätet.
Dom dröm tydningar jag lagt in, har jag hittat på nätet och i böcker och fått av andra personer  som sänt mig det på min mail adress.
Har du fler? kontakta mig så lägger jag in dom.
/Alexzandra

5 tips för din drömtydning

1. Det är lätt att bli lurad av känslor man får av drömmar. Om du blir skrämd är det lätt att tro att drömmen är negativ, trots att den egentligen inte är det. Beskriv drömmen för någon annan innan du tolkar den, så är det lättare att förstå vad som egentligen är viktigt.

2. Att minnas drömmar kan vara svårt. Det lättaste sättet att minnas mer är att förändra sömnrytmen. Ställ väckarklockan en kvart tidigare än vanligt så vaknar du i en annan del av drömcykeln.

3. Undvik att tyda drömmar direkt när du vaknat. Just då är risken stor att tolkningen blir alldeles för fantasifull.

4. Skriv gärna ner dina drömmar så att du kan tolka dem senare. Kom ihåg att anteckna hur du kände (inte bara vad som hände) eftersom dina känslor i drömmen styr tolkningen.

5. Drömmarna är en del av dig, de kan aldrig skada dig. Mardrömmar är ditt undermedvetnas sätt att beskriva saker i din kropp eller ditt vakna liv. Det bästa sättet att få en lugn sömn och goda drömmar är att ändra det du inte trivs med.

A B  C   D   E 
F G H I  J
K L  M N  O
P Q/R S T  U
V/W X/Y/Z Å Ä  Ö

------------------------------------------------------------------------


 

-------------------------------------------------------------------------