M

Magen: Om du drömmer att din mage har blivit större och fetare än vanligt kommer din familj och förmögenhet växa. Är magen tom och insjunken betyder det att du kommer att undvika en olycka. Om magen är uppsvälld men tom ska du bli fattig men högt aktad av alla.

Man: Om en ung kvinna drömmer att hon talar förtroligt med en ung man är det ett förebud om tur i kärlek. Om den unge mannen ser bra ut och har milda ögon och en allvarlig uppsyn är det ett ännu lyckosammare tecken. När en man drömmer att han talar förtroligt till en annan man betyder det rivalitet i kärlek och affärer. Drömmer du om en gammal man betyder det att ett arv väntar. Ju längre hår den gamle mannen har desto större blir arvet.

Mattor: När en kvinna drömmer att hon har köpt nya mattor betyder det att hon eller hennes man ska råka ut för en oväntad utgift. Drömmer du att dina mattor är slitna får du framgång inom ditt yrke. Om du drömmer att du säljer mattor väntar sig dina anhöriga att du ska bli rik och att de ska få ärva dig!

Medicin: Om du drömmer att du skriver ut medicin är det ett förebud om välstånd och lycka. Men om du tar eller ger medicin väntar ett liv i fattigdom.

Middag: Drömmer du att du äter middag ensam vid ett bord som är dukat för flera personer och att måltiden är mycket enkel kommer du att råka ut för vissa missräkningar som dock ska åtföljas av glädjescener. Är du gäst vid en middagsbjudning betyder det att någon är ute efter att lura dig och du bör söka den skyldige bland dina vänner. Håller någon av gästerna ett tal måste du se upp med falskt smicker för annars riskerar du att hamna på villovägar.

Misslyckande: Om du drömmer att du misslyckas med något betyder det att dina ansträngningar ska krönas med framgång.

Mjölk: Säljer du mjölk i drömmen kommer du att bli bedragen i kärlek och misslyckas i affärer. Drömmer du att du dricker mjölk väntar goda nyheter och stora framgångar. Ger du bort mjölk betyder det att du ska bli lyckligt gift, få många barn och bli rik genom hårt arbete.

Mor: Om du drömmer att du ser din mor kommer du att få vara med om ett trevligt äventyr. Det kan också hända att du får höra från en vän som befinner sig utomlands.

Mynt: Drömmar om mynt är mycket betydelsefulla. Om du drömmer om en stor mängd kopparmynt betyder det att du ska leva i överflöd. Drömmer du om en stor mängd silvermynt betyder det en medelmåttig skörd, ett medelgott säljresultat eller hyggligt väder. Du kommer inte att våga dig på några investeringar på en tid p.g.a. ett instabilt läge i ekonomin eller på börsen. Om du drömmer att du ser en stor hög med guldmynt väntar en svår depression. Bristen på arbete och pengar kommer att bli kännbar för de flesta familjer.

Myror: Om du ser en hel stack full med myror i drömmen kan du öka ut din affärsrörelse på ett betydande sätt, förutsatt att du verkligen går in för det.

Måla: Drömmer du att du målar ett hus eller något annat är det ett förebud om att alla dina forna misstag kommer att glömmas, och att en hedervärd position väntar dig i framtiden.

Månen: Att drömma om månen betyder i allmänhet tur. Ser du månen gå ner får du ett lugnt och harmoniskt liv. Går den upp kommer du hemma hos en vän att träffa en person som får ett stort inflytande över din framtid.

Mörker: Att drömma att man befinner sig på en mörk plats är ett mycket dåligt omen. Men om du lyckas att dig ut i ljuset kommer allt att vändas till din fördel. Du kan vänta dig goda nyheter från ett avlägset land.

-----------------------------------------------------------------------


 

-------------------------------------------------------------------------