Ä

Ädelstenar: Handskas du med glittrande ädelstenar i drömmen betyder det att en beräknande person av det motsatta könet kommer att blända dig med smicker. Drömmer du att du bär en ädelsten i form av något smycke är det ett tecken på att din ekonomisk situation kommer att försämras. Dina inkomster kommer inte att bli vad de en gång varit, speciellt inte om du sysslar med affärer. Du gör klokt i att snåla med resurserna och förbereda dig på sämre tider.

Ägg: Att drömma om ägg är ett tecken på vrede, vare sig man plockar, köper eller äter dem. Efter en sådan dröm riskerar du att bli indragen i en våldsam konflikt mellan släktingar eller vänner.

Älvor: Vad som än händer i en dröm med älvor så kommer det motsatta att inträffa i verkligheten. Om älvorna hjälper dig ska du ta dig i akt för en ondskefull person som försöker skada dig i lönndom med sin vassa tunga.

Äng : Denna dröm siar om ett snart slut på bekymmer och sorger.
Ängel : Om du drömmer om en ängel kan du vänta dig lycka.

Änglar: Att se en eller flera änglar i drömmen är ett gott tecken. Att drömma att du själv är en ängel är ännu bättre. Att tala eller ropa till dem är däremot ett dåligt omen.

Änka: När en förlovad flicka drömmer att hon är änka är det ett tecken på att den rival tävlar med fästmannen om hennes gunst. En ogift man som drömmer att han gifter sig med en änka kommer att möta många besvikelser i livet.

Äpplen och äppelträd: Att i drömmen se äppelträd och äta söta äpplen är ett förebud om glädje och lycka, speciellt för kvinnor och unga flickor. Sura äpplen varslar om bråk och stridigheter. Att äta sådana är ett tecken på vrede. Att plocka äpplen betyder att någon kommer att göra en förargad. Att se ett äppelträd slå ut i blom är ett gott tecken för en deprimerad person. Det är ett förebud om att lyckan snart kommer att le mot drömmaren och att det bästa i livet ännu återstår. Att äta äpplen betyder ilska.

Äta: Om du drömmer att du äter är det ett dåligt tecken. Är du affärsman kommer du att förlora pengar genom slarv. Förmodligen glömmer du att begära ett kvitto på en leverans. Hur stor förlusten blir är beroende av den kvantitet mat du har på tallriken i din dröm. För den förälskade varslar drömmen om känslokyla, gräl och skilsmässa. Den som drömmer att han äter människokött får ägna sitt liv åt hårt arbete och ständig oro. Att äta fett eller salt är ett tecken på skvaller. Att äta ost är ett förebud om en vinst.

Ättika: En symbol för svek och bedrägeri. Efter en dröm om ättika ska en förälskad flicka upptäcka att hennes pojkvän är otrogen

 


-----------------------------------------------------------------------


 

-------------------------------------------------------------------------