J

Jagad
Att bli jagad - stress. Du har svårt att hinna, eller orka, med de krav som ställs på dig. Jagas du av familjemedlemmar är det skuldkänslor och privatlivet som stressar dig. Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden medan arbetskamrater och chefer är jobbrelaterad stress.
  Att jaga själv - lösa problem. Att jaga något eller någon betyder att du bör/kommer att hitta drastiska lösningar på dina problem. Ju roligare du upplever jakten desto viktigare är det att du konfronterar sådant som stör dig i din vardag. Jaktglädje är en undermedveten tolkning av rättfärdig ilska, särskilt hos kvinnor

Jakt: Om du drömmer att du jagar och fäller ett byte väntar dig idel sorger och besvär.

Jordbävning: Om du är med om en jordbävning i drömmen är detta ett tecken på att allt för en tid kommer att stå stilla i ditt liv, och att det sedan plötsligt kommer att hända en massa saker på en gång.

Jordgubbar: När en ung kvinna drömmer att hon äter jordgubbar betyder det att en förmögen man kommer att fria till henne. Drömmer hon att hon plockar jordgubbar är det ett tecken på att hennes kärlek är obesvarad. Om en gift kvinna drömmer att hon äter jordgubbar kommer hon snart att få en inbjudan till en fest. Drömmer hon att hon plockar jordgubbar ska hennes innersta förhoppningar aldrig infrias.

Jul: En dröm som har med denna högtid att göra betyder att två gamla vänner, som har grälat, kommer att försonas. Har inget gräl i vänkretsen förekommit kan drömmen betyda att du snart får höra ifrån en kär vän eller släkting som du trodde hade glömt bort dig.

Juveler: Att drömma om halskedjor, pärlhalsband och andra smycken med ädla stenar i är ett gott omen för kvinnor. För änkor och unga flickor betyder en sådan dröm att det snart ska rustas till bröllop. För en barnlös kvinna är drömmen ett löfte om ett barn. En kvinna som redan är gift och har barn kan räkna med större inkomster och nyanskaffningar till huset.

Jätte: Om du drömmer att du ser en jätte eller en mycket lång person är det ett gott tecken.

-----------------------------------------------------------------------


 

-------------------------------------------------------------------------