Ugglor: Att drömma om ugglor är ett dåligt omen. Dagen efter en sådan dröm bör man göra så lite som möjligt.

Underhållning: Om en flicka drömmer att hon kopplar av med någon form av underhållning gör hon klokt i att genast köpa en biljett till en konsert eller något liknande och använda den, för där ska hon möta den man som så småningom ska bli hennes make. För en gift kvinna är en sådan dröm ett löfte om ett harmoniskt hemliv, speciellt om det vid tidpunkten för drömmen är trassel i familjen.

Uppvaktning: När en ung flicka drömmer att hon bli flitigt uppvaktad betyder det att hon kommer att få många kavaljerer, men ingen av dem kommer att duga åt henne. Hon får svårt bestämma sig och därför ska det dröja mycket länge innan hon blir gift. När en ung man drömmer att han börjar uppvakta flickor betyder det att han även i fortsättningen kommer att njuta av ungkarlslivets fröjder. Han är rädd för att binda sig och därför kommer han att förbli ogift mycket länge.

Ursäkter: Om en ung flicka drömmer att en ung man vill ta henne med ut på en promenad och att hon hittar på en mycket dålig ursäkt för att slippa betyder det att hon inom kort ska träffa en blond och ljushyad yngling som vill göra henne till sin och som inte godtar några ursäkter.

Utlandsresor: Om en gift person drömmer att han eller hon reser utomlands med sin partner betyder det att de kommer att få ärva en förmögenhet. För en förälskad person innebär en sådan dröm trohet och lycka i ett kommande äktenskap.

Utslag: Om du drömmer att du får utslag någonstans på kroppen är det ett varsel om att du kommer att drabbas av en svår förkylning, bronkit eller lunginflammation, men sjukdomen kommer inte att bli särskilt långvarig.

Utter: Drömmer du om en utter är det en förvarning om att människor som du alltid har betraktat som dian vänner plötsligt kommer att visa förakt eller till och med avsky för dig. Naturligtvis kommer detta att chockera dig eftersom du aldrig har gjort dessa personer något ont.


-----------------------------------------------------------------------


 

-------------------------------------------------------------------------