I

Ilska: Om du drömmer att du är arg på en person betyder det att du har många fiender, och en komplott mot din lycka och trygghet är under uppsegling. Om du är förälskad kommer en rival att baktala dig inför din hjärtevän.

Inbrottstjuvar: Om du drömmer att du slåss med inbrottstjuvar i ditt eget hus är det ett tecken på att dina anställda inte är hederliga.

Inköp: Drömmer du att du gör inköp kan du räkna med en ekonomisk vinst. Ser du någon annan göra inköp är det ett tecken på att du borde ägna dig åt affärer. Om du drömmer att du köper dagligvaror kan det vara en varning för en kommande förlust.

Insekter: Insekter varslar om att du kommer att få det gott ställt om de kryper på dig i drömmen. Flyr de dig ska du drabbas av en besvikelse.

Instrument: Drömmar om musikinstrument varslar som regel om sorger och bekymmer.

Is: Att drömma att man går på is är ett varsel om förluster av olika slag, för det mesta gäller det pengar. Om en man drömmer om smältande is kommer han att bli huvudlöst förälskad, men passionen kommer inte att hålla i sig längre än två veckor. Drömmer du att du åker kana eller skridskor på is betyder det att du kommer att förlora pengar på ett hopplöst projekt. Är du förälskad betyder det att du aldrig kommer att bli gift med din nuvarande hjärtevän


-----------------------------------------------------------------------


 

-------------------------------------------------------------------------