Å

Åkrar: Att drömma att man befinner sig på en grön åker är ett mycket lyckligt omen. Men en plöjd åker betyder att man kommer att bli trakasserad av en barnlös person. För den förälskade betyder en sådan dröm en besvikelse; för en gift person olycka och problem med barnen.

Åldringar: Om du drömmer om åldringar kan du se fram emot ett lugnt och hederligt liv. Drömmer du att du får leva tills du blir mycket gammal betyder det att du inom kort får besök av en god vän.

Ångest: Känner du ångest i drömmen utan att veta orsaken bör du genast se upp om någon under den följande veckan erbjuder dig en tjänst. Det är nämligen en fälla.

Åska: Hör du åskan i drömmen betyder det att ondskefulla personer kommer att sprida falska rykten om dig. Om du är ogift och drömmer att du hör åskan betyder det att dina kärlekshistorier kommer få ett olyckligt slut. För gifta personer, medelålders och gamla är en sådan dröm en förvarning om oväntade nyheter.


Åsnor: Åsnan symboliserar en trogen och duglig tjänare som är till stor nytta för sin husbonde, men den kan också beteckna en dum och okunnig person. Drömmer du att du ser en åsna springa är det ett varsel om motgångar. För en sjuk person kan en sådan dröm vara ett mycket dåligt omen. Att höra en åsna skria är ett förebud om en katastrof. Ser man en åsna sätta sig har man hårt och mödosamt arbete framför sig.

Återuppståndelse: Att drömma om personer som återuppstår är ett varsel om problem och faror. Om de döda avlider igen och du hör ett namn nämnas i drömmen betyder det att den personens liv är i fara.

-----------------------------------------------------------------------


 

-------------------------------------------------------------------------